YAZ OKULU BAŞVURULARI İLE İLGİLİ YENİ DUYURUYA DUYURULARDAN ERİŞEBİLİRSİNİZ.

2019-2020 BAHAR DÖNEMİ FİNAL ve BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDAKİ DUYURU LİNKİNE DUYURULARDAN ERİŞEBİLİRSİNİZ.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Çift Anadal Programı (ÇAP) kontenjanlarına ve ÇAP Başvuru takvimine duyurulardan erişebilirsiniz.

Yaz Okulu Başvuruları ile ilgili Açıklamaya ve Yaz Okulu Başvuru Formuna Duyurulardan Erişebilirsiniz.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Mazeret Sınavı Talebi Kabul ve Red Olan Öğrencilerin Listesine Duyurulardan Erişebilirsiniz.

Fakültemiz Bölümlerinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Uzaktan Eğitim Yöntemiyle Verilecek Derslere Eklenen Ek Ders Listesine Duyurulardan Erişebilirsiniz.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bölümlerinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Uzaktan Öğretim Yöntemiyle Verilecek Derslerin Listesine Duyurulardan Erişebilirsiniz.

VEFAT HABERİ

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programına 2 Ayrı Duyuru Şeklinde (Zorunlu, Seçmeli ile Üniversite Seçmeli Dersleri ayrı duyurularda olmak üzere) Duyurular Panelinden Erişebilirsiniz.

DD VE DC NOTLARI İLE İLGİLİ NOT YÜKSELTME SINAVI TALEBİ İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ (BU RESMİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ)

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav Programına 2 Ayrı Duyuru Şeklinde (Zorunlu, Seçmeli ile Üniversite Seçmeli Dersleri ayrı duyurularda olmak üzere) Duyurular Panelinden Erişebilirsiniz.

Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı) ile Yatay Geçiş Sonuçlarına (İşletme Bölümünün 27.08.2019 ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün 28.08.2019 Tarihi İtibariyle Yatay Geçiş Sonuçları da Dahil olmak üzere) Duyurulardan Erişebilirsiniz.

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BAŞARIYA DAYALI VE EK-MADDE 2 UYARINCA (SURİYE-MISIR VE YEMEN ÜNİVERSİTELERİ) YATAY GEÇİŞ SONUÇLARINA DUYURULAR PANELİNDEN ERİŞEBİLİRSİNİZ.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Çift Anadal Programı (ÇAP) Başvuru Sonuçlarına Duyurular Panelinden Erişebilirsiniz.

ÜSD (ÜNİVERSİTE SEÇMELİ DERS) BÜTÜNLEME SINAV SALON YERLERİNE DUYURULAR PANELİNDEN ERİŞEBİLİRSİNİZ.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Çift Anadal Programı Başvuru Takvimi ve Kontenjanlarına Duyurular Panelinden Erişebilirsiniz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programına 2 Ayrı Duyuru Şeklinde (Zorunlu, Seçmeli ile Üniversite Seçmeli Dersleri ayrı duyurularda olmak üzere) Duyurular Panelinden Erişebilirsiniz.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2018-2019 MEZUNİYET TÖRENİ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yarıyıl Sonu Sınav Programına Duyurular Panelinden Erişebilirsiniz.

2019 Rektörlük Futbol Turnuvası Şampiyonu: İ.İ.B.F.